Dit leer je in de affiliate lifestyle cursus

De onderdelen die gaan zorgen voor jouw compleet passieve inkomen!

  1. Introductie

  2. Succes zit in je hoofd

  3. Jouw website is een bedrijf

  4. Maak jouw persoonlijke succes systeem

  1. Trek gratis (meer) bezoekers met SEO

  2. Money keywords, vind de onderwerpen die geld opleveren

  3. Information gain, winnen als alles al geschreven is

  4. Schrijf eenvoudig de beste content met SurferSEO

  5. Maak van jouw website de autoriteit binnen je niche

  1. Versla Google en algoritme updates

  2. Verkoop een gevoel/oplossing geen product

  3. Verdien geld aan info content

  4. Laat je lezer niet hangen, maak een keuze!

  1. Verdien elke maand meer met recurring commission

  2. The money is in the mailinglist, toegang tot makkelijk geld

  3. Rinse and repeat, breid je portfolio uit

  4. Word de expert, verkoop je eigen producten

  5. Knijp je bezoeker uit als een citroen

  6. Optimaliseer je buying guide voor seo + conversie (template)

  7. Tools

Over deze cursus

 • 20 lessons
 • 199,-

In het kort

 • Concrete technieken die werken in de praktijk

  Geen vage blabla over hoe iets in theorie zou moeten werken, maar concrete technieken rechtstreeks uit de praktijk. Ik verdien hier zelf mijn geld mee!

 • Ga verder dan alleen beginnen

  Ben je te ver voor een beginnerscursus en wil je de volgende stap? Ga dan aan de slag met het laten groeien van jouw passieve inkomen!

 • Op weg naar 100% passief inkomen

  Een eigen website/blog is leuk, maar het wordt nog leuker als je kunt leven van 100% passief inkomen! Leer stap voor stap een volledig inkomen opbouwen.

Wat zou jij doen?

Wat zou jij doen als je niet meer elke dag 8 uur hoeft te ruilen voor geld? Als je niet meer elke dag 2 uur in de file hoeft te staan, onderweg naar kantoor? Wat zou je doen als je zelf kon bepalen waar je werkt, wanneer je werkt en hoeveel tijd je werkt? Als je ook geld verdient terwijl je niet actief aan het werk bent?

Zou je meer tijd besteden aan je gezin, familie, of vrienden? Zou je gaan reizen, je dromen achterna gaan, of eindelijk tijd hebben om actief te sporten?

Wat zou je doen als jouw leven niet meer bestaat uit 40 uur per week werken, maar uit een passief inkomen dat ook geld oplevert als je niet aan het werk bent?

Dat zijn de dingen die mogelijk worden met een 100% passief inkomen. Hiermee stop je met tijd (jouw leven) ruilen voor geld en bouw je aan een vrij leven, op jouw voorwaarden!

Wil je ook dit resultaat?

Van een paar honderd euro per maand, naar meer dan 3000 euro in 12 maanden tijd. Dit is wat ik heb gedaan in 2021 en in deze cursus leer ik jou hoe je dit ook kunt doen!

De Affiliate Lifestyle is voor jou als:

 • Je toe bent aan iets anders dan 40 uur 9-5 op kantoor

 • Je basiskennis hebt van online marketing en direct aan de slag kunt

 • Je meer tijd wil hebben voor jezelf, je familie of je vrienden

 • Je toe bent aan leven op jouw voorwaarden

 • Je niet bang bent om hard te werken voor jouw succes

Hi, ik ben Wesley

Wesley van der Laan

Ben jij klaar voor jouw Affiliate Lifestyle?

Start dan vandaag met de affiliate lifestyle cursus en maak van jouw website een echte moneymaker! Op weg naar een 100% passief inkomen!
Affiliate lifestyle

Veelgestelde vragen

 • Hoe kan ik voor de affiliate lifestyle cursus betalen?

  Via het registratieformulier kun je eenvoudig betalen met creditcard of Paypal.

 • Ik ben geen ondernemer, kan ik deze cursus volgen?

  Ja dat kan, je hoeft geen ondernemer te zijn, of kvk inschrijving te hebben, om deze cursus te volgen. Ben je nog in loondienst en ga je serieus geld verdienen met affiliate marketing? Geef dit dan bij de belastingdienst op als “inkomsten uit overige werkzaamheden”. De website van de belastingdienst kan je hier meer over vertellen.

 • Ik heb al een blog, kan ik meedoen?

  Jazeker! Als je nu al een website hebt, maar nog niet zoveel inkomsten hebt. Dan is deze cursus voor jou! Stap voor stap neem ik je mee langs de weg die leidt naar een compleet inkomen uit je blog/website, met affiliate marketing.

 • Ik heb nog geen website, kan ik meedoen?

  Deze cursus gaat dieper in op de stappen die nodig zijn om een winstgevende website te maken. Het is dus handig als je al een website hebt. Heb je nog geen website, maar weet je wel hoe je die moet maken? Dan kun je direct aan de slag met deze cursus.

 • Hoe lang duurt de affiliate lifestyle cursus?

  Op dit moment bestaat de cursus uit zo’n 5-6 uur aan materiaal. Daar komt de tijd bij die je nodig hebt om de kennis in de praktijk te brengen. Hoeveel tijd je aan je affiliate website besteed is helemaal aan jou. Al gaat wel de regel op dat meer tijd ook sneller meer inkomsten geven.

 • Waarom deel je deze informatie?

  Ik deel deze informatie omdat ik het andere mensen ook gun om de vrijheid te ervaren die een passief inkomen kan bieden. Of dat nu bestaat uit niet meer in loondienst werken, of geld opsparen zodat je eerder met pensioen kunt. Daarnaast krijg ik er energie van om mijn passie voor online marketing, passief inkomen en affiliate marketing te delen. Dus ik vind het ook gewoon leuk om mijn kennis te delen.

 • Ik heb meer vragen, waar kan ik terecht?

  Heb je vragen die nog niet op deze pagina beantwoord zijn? Stuur dan een mail naar [email protected] Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug met een antwoord.

 • Hoe lang krijg ik toegang tot de cursus?

  Na betaling krijg je 12 maanden lang toegang tot de huidige materialen in de cursus en tot nieuwe content die toegevoegd wordt. Omdat de affiliate lifestyle cursus steeds uitgebreid en bijgewerkt wordt vervalt na 12 maanden de toegang. Verlengen kan op dat moment voor 99 euro per jaar.

 • Krijg ik persoonlijke begeleiding?

  Nee de cursus is zo gemaakt dat je zelfstandig aan de slag kunt met de inhoud. Om zo te werken aan jouw affiliate lifestyle. Het is voor mij niet te doen om iedereen persoonlijk te begeleiden. En dat kan ook niet voor deze prijs.